AeroTech
A repülési fórum használatának szabályai
Az AeroTech.hu Repülési Fóruma (a továbbiakban fórum) a polgári és katonai repüléssel kapcsolatos megnyilvánulások helye.
A fórumra csak regisztrált tagok írhatnak, új topikokat csak ők hozhatnak létre. A regisztrációhoz egy még nem foglalt felhasználói névre, jelszóra és egy működő e-mail címre van szükség, a fórum használatának a feltétele az alábbiakban lévő fórumszabályzat betartására


Szabályzat

A fórum használata ingyenes. Az AeroTech.hu fenntartja a jogot a fórum területein hirdetések elhelyezésére. Tilos olyan hozzászólások elküldése, amely a fórum megjelenését vagy használhatóságát rombolja.

Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata. Az ilyen hozzászólásokat a moderátorok törlik.

Szigorúan tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

A felhasználónak a fórumban tilos hirdetést, reklámot közzétenni. Ilyen irányú igényekkel e-mailben az AeroTech.hu –hoz kell fordulni.

A fórumon csak a polgári és katonai repüléssel foglalkozó topikokat szabad indítani, az egyéb irányúak törlésre kerülnek.

A fórumon bármilyen szerzői jogvédelemmel ellátott anyagot (szöveg, fénykép) csak a szerzője, illetve a szerző engedélyével rendelkező felhasználó tehet közé. Ha a fórumon közzétett bármilyen anyaggal kapcsolatban a szerzői jog megsértése merül fel, azt töröljük.

A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet az írt vélemény tartalmát illetően.

Bár az üzemeltetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a fórum mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól illetve a valótlan állításoktól, az AeroTech.hu a fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállal felelősséget. Ennek következtében a fórumon közölt esetleges téves adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.

A moderátoroknak és üzemeltetőknek jogukban áll a témák címeinek megváltoztatására, ha úgy ítélik meg, hogy az új cím a fórum használatát könnyíti meg.

A moderátorok feladataikat felkérés alapján végzik, feladatuk a fórum szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő hozzászólások törlése. A moderátorok által írt vélemények, üzenetek, hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az AeroTech.hu álláspontját.

Bár a moderátorok arra törekszenek, hogy minden megengedhetetlen üzenetet azonnal eltávolítsanak a fórumról, ez nem mindig valósítható meg. Az összes üzenet a felhasználók álláspontjait tükrözi, az AeroTech.hu nem vállal semmilyen felelősséget az üzenetek tartalmáért.

Tilos a fórumon található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

A fórumon az amúgy is látható hozzászólásokkal kapcsolatban feleslegesen használt "Idézet" funkció rontja a fórum használhatóságát, áttekinthetőségét, sebességét. A felesleges idézeteket a moderátorok eltávolíthatják

Az AeroTech.hu. fenntartja a jogot a fórum használatának korlátozására, vagy a fórum megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják. A fórum üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a fórum szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást.


A fórumhoz való hozzászólással elismered, hogy elolvastad és megértetted a fenti szabályokat és elfogadod az alkalmazásukat.