AeroTech
Az AeroTech.hu Repülési Fóruma (a továbbiakban fórum) a polgári és katonai repüléssel kapcsolatos megnyilvánulások helye.
A fórumra csak regisztrált tagok írhatnak, új topikokat csak ők hozhatnak létre. A regisztrációhoz egy még nem foglalt felhasználói névre, jelszóra és egy működő e-mail címre van szükség, a fórum használatának a feltétele az alábbiakban lévő fórumszabályzat betartására


Szabályzat

A fórum használata ingyenes. Az AeroTech.hu fenntartja a jogot a fórum területein hirdetések elhelyezésére. Tilos olyan hozzászólások elküldése, amely a fórum megjelenését vagy használhatóságát rombolja.

Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata. Az ilyen hozzászólásokat a moderátorok törlik.

Szigorúan tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

A felhasználónak a fórumban tilos hirdetést, reklámot közzétenni. Ilyen irányú igényekkel e-mailben az AeroTech.hu –hoz kell fordulni.

A fórumon csak a polgári és katonai repüléssel foglalkozó topikokat szabad indítani, az egyéb irányúak törlésre kerülnek.

A fórumon bármilyen szerzői jogvédelemmel ellátott anyagot (szöveg, fénykép) csak a szerzője, illetve a szerző engedélyével rendelkező felhasználó tehet közé. Ha a fórumon közzétett bármilyen anyaggal kapcsolatban a szerzői jog megsértése merül fel, azt töröljük.

A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet az írt vélemény tartalmát illetően.

Bár az üzemeltetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a fórum mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól illetve a valótlan állításoktól, az AeroTech.hu a fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállal felelősséget. Ennek következtében a fórumon közölt esetleges téves adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.

A moderátoroknak és üzemeltetőknek jogukban áll a témák címeinek megváltoztatására, ha úgy ítélik meg, hogy az új cím a fórum használatát könnyíti meg.

A moderátorok feladataikat felkérés alapján végzik, feladatuk a fórum szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő hozzászólások törlése. A moderátorok által írt vélemények, üzenetek, hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az AeroTech.hu álláspontját.

Bár a moderátorok arra törekszenek, hogy minden megengedhetetlen üzenetet azonnal eltávolítsanak a fórumról, ez nem mindig valósítható meg. Az összes üzenet a felhasználók álláspontjait tükrözi, az AeroTech.hu nem vállal semmilyen felelősséget az üzenetek tartalmáért.

Tilos a fórumon található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

A fórumon az amúgy is látható hozzászólásokkal kapcsolatban feleslegesen használt "Idézet" funkció rontja a fórum használhatóságát, áttekinthetőségét, sebességét. A felesleges idézeteket a moderátorok eltávolíthatják

Az AeroTech.hu. fenntartja a jogot a fórum használatának korlátozására, vagy a fórum megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják. A fórum üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a fórum szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást.


A fórumhoz való hozzászólással elismered, hogy elolvastad és megértetted a fenti szabályokat és elfogadod az alkalmazásukat.Az Albumok felület (a továbbiakban albumok felület) a felhasználók által készített, a polgári és katonai repüléshez kötődő képeknek és az azokkal kapcsolatos megnyilvánulások helye.
Az albumok felületre csak regisztrált tagok tölthetnek fel általuk készített képeket az általuk létrehozott albumokba, illetve írhatnak hozzászólásokat. A regisztrációhoz egy még nem foglalt felhasználói névre, jelszóra és egy működő e-mail címre van szükség. Az albumok felület használatának a feltétele az alábbiakban lévő szabályzat betartására


Szabályzat

Az albumok felület használata ingyenes. Az AeroTech.hu fenntartja a jogot az albumok felületen hirdetések elhelyezésére. Tilos olyan képek, hozzászólások elküldése, amely az albumok felület megjelenését vagy használhatóságát rombolja.

Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata. Az ilyen hozzászólásokat az üzemeltető törli.

Szigorúan tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

A felhasználónak az albumok felületen tilos hirdetést, reklámot közzétenni. Ilyen irányú igényekkel e-mailben az AeroTech.hu –hoz kell fordulni.

Az albumok felületre csak a polgári és a katonai repüléssel foglalkozó képeket szabad feltölteni, az egyéb irányúak törlésre kerülnek.

Az albumok felületre csak a fénykép szerzője tölthetik fel az adott fényképet. Ha az albumok felületen közzétett bármilyen anyaggal kapcsolatban a szerzői jog megsértése merül fel, azt töröljük.

A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet az írt vélemény tartalmát illetően.

A felhasználó a kép elküldésével hozzájárul, hogy a kép az Aerotech.hu több oldalán is megjelenjen, nem feltétlenül a felhasználó által feltöltött méretben és minőségben. A felhasználó a kép elküldésével semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet a képpel kapcsolatban.

Bár az üzemeltetés mindent megtesz annak érdekében, hogy az albumok felület mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól, valótlan állításoktól, nem a szerzője által feltöltött képektől, illetve nem az albumok felület profiljába illeszkedő képektől, az AeroTech.hu az albumok felületre írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért, továbbá a feltöltött képekkel kapcsolatban nem vállal felelősséget. Ennek következtében az albumok felületen közölt esetleges téves adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.

Az Aerotech.Hu oldal üzemeltetőinek feladata az albumok felület szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő képek, hozzászólások törlése.

Bár az Aerotech.Hu oldal üzemeltetői arra törekszenek, hogy minden megengedhetetlen képet és üzenetet azonnal eltávolítsanak az albumok felületről, ez nem mindig valósítható meg. Az összes üzenet a felhasználók álláspontjait tükrözi, az AeroTech.hu nem vállal semmilyen felelősséget az üzenetek tartalmáért.

Tilos az albumok felületen található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

Az AeroTech.hu. fenntartja a jogot az albumok felület használatának korlátozására, vagy az albumok felület megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják. Az albumok felület üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja az albumok felület szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást.


Az albumok felületre való képfeltöltéssel, vagy a képekhez történő hozzászólással elismered, hogy elolvastad és megértetted a fenti szabályokat és elfogadod az alkalmazásukat.Az Aerotech.Hu internetes oldal használati feltételei és jogi szabályozása ("Feltételek")

Az Aerotech.Hu fenntartói és kiadói ("Kiadók") engedélyezik a a Aerotech.Hu domain alatti oldalakra látógató felhasználók ("Felhasználók") számára az utóbbiakon keresztül megjelenő anyagok letöltését és tanulmányozását, az alábbi feltételekkel; az oldalak felhasználói ("Felhaszálók") pedig az oldalak megtekintésével és az oldalakon keresztül elérhető szolgáltatások ("Szolgáltatások") használatával elfogadják és magukra nézve kötelezőnek fogadják el az alábbi feltételeket és irányelveket. Az oldalak használata. A Aerotech.Hu oldalain található anyagokat a Felhasználó nem jogosult módosítani (kivéve az Aerotech.Hu AeroPédia oldalán található, a Felhasználó által létrehozott és szerkeszett anyagot), újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni, kivéve az e dokumentumban kifejezetten engedélyezett módon és formában. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok más Internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása, vagy egyéb elektronikus vagy nem-elektronikus módon történő teljes vagy részleteiben történő reprodukálása csak a Kiadó írásbeli engedélyének birtokában lehetséges. Ez alól kivételt képeznek az Aerotech.Hu Cikkek oldalán található írások promóciós vagy tájékoztatási céllal történő, de az írások teljes terjedelmének 10%-át (de legfeljebb 500 karaktert) meg nem haladó méretű részletek közlése, amely e jog visszavonásáig előzetes írásbeli felhatalmazás nélkül is engedélyezett. A Aerotech.Hu oldalain megjelent anyagok vagy azok egyes részletei átvételének és közlésének további feltétele az eredeti forrás ("Aerotech.Hu") jól látható helyen és formában történő megjelölése, illetve on-line kiadványok esetén az anyagok eredeti fellelhetőségére (a Aerotech.Hu oldalaira) mutató hiperhivatkozás (link) elhelyezése a reprodukció mellett. Ezek hiányában az átvétel a szerzői jogba ütköző engedély nélküli utánközlésnek minősül. Felhasználó e-mail címének a Aerotech.Hu rendszereiben történő önkéntes megadásával engedélyt ad Kiadók részére, hogy azok számára a szóban forgó címre alkalmi jelleggel az oldallal kapcsolatos újdonságokról, ajánlatokról értesítő levelet küldjenek. Kiadók vállalják, hogy a Aerotech.Hu-hoz kapcsolódó rendszereken keresztül megszerzett e-mail címeket harmadik félnek a postafiók tulajdonosának engedélye nélkül nem adják ki, illetve, hogy felhasználó kifejezett és egyértelmű kérésére e-mail címét véglegesen törlik rendszereikből. Utóbbi törlés természetesen egyben a Aerotech.Hu regisztrációt igénylő szolgáltatásainak használatából történő kizárást is jelenti. A regisztrációkor megadott e-mail cím megszűnése, vagy elérhetetlenné válása esetén a Kiadók fenntartják a jogot a felhasználó azonosítójának felfüggesztésére vagy törlésére. Felhasználói közzétételek. A Aerotech.Hu támogatja az információk és ötletek szabad cseréjét. Ugyanakkor nem áll módjában ellenőrizni a Aerotech.Hu keretein belül keletkezett minden hozzászólást és azok tartalmát, aminek következtében ott akár hamis, megtévesztő, vagy nem megfelelő információk is közlésre kerülhetnek. Ennek megfelelően a Aerotech.Hu felhasználóit képező egyének és szervezetek, valamint a Aerotech.Hu munkatársai által közzétett vélemények és információk nem feltétlenül tükrözik a Aerotech.Hu és munkatársai hivatalos álláspontját. A hozzászólásokért kizárólag annak feladója, mint egyén felelős, de sem a Aerotech.Hu, sem a vele közvetlenül kapcsolatba hozható személyek és társaságok semmilyen jogi, gazdasági vagy egyéb felelősséggel nem tartoznak azokért. A Aerotech.Hu szolgáltatásainak használatával a Felhasználó beleegyezik és elfogadja, hogy semmilyen obszcén, egy bizonyos személyt, esetleg személyek egy csoportját sértő, fenyegető, egyéb módon törvénybe vagy szerződésbe ütköző, mások számára a Aerotech.Hu használatát korlátozó vagy megnehezítő információt, anyagot és hozzászólást nem tesz közzé, nem továbbít és nem generál a Aerotech.Hu-n és az azzal közvetlenül kapcsolatba hozható eszközökön és médiákon. A Aerotech.Hu felhasználóitól elvárja, hogy szolgáltatásait a mindenkor hatályos jogba ütköző cselekményekre ne használják fel sem közvetlen, sem közvetett módon, illetve ilyen cselekményekre ne hívjanak fel és ne segítsenek hozzá senkit a Aerotech.Hu szolgáltatásai segítségével. Anyagok a Aerotech.Hu-n történő megjelentetésével azok szerzői elismerik, hogy tulajdonosai és/vagy jogos felhasználói azoknak, vagy a tulajdonos kifejezett kérésére és engedélyével teszik közzé az szóban forgó információkat és/vagy szellemi alkotásokat. A Felhasználó elfogadja, hogy a szerzői jog hatálya alá tartozott alkotások a Aerotech.Hu szolgáltatásain keresztül történő publikálásával visszavonhatatlanul lemond azok feletti rendelkezési és hasznosítási jogáról és, hogy anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat. Bár a Kiadóknak nem áll módjában minden hozzászólást és megjelentett információt ellenőrizni, de fenntartják a jogot (azonban a törvények adta keretek között nem vállalnak kötelezettséget rá), hogy a tudomásukra jutott, jogi vagy más okból kifolyólag nem megfelelőnek vagy megengedettnek tartott anyagokat, hozzászólásokat és információkat töröljék, módosítsák vagy más helyre mozgassák. A Fórumban eszközölt duplikált postázás (ugyanaz a hosszászólás, téma felvetése több témában is), a hozzászólás azonnali törlését vonja maga után. Normális körülmények között nem vizsgáljuk azokat a privát elektronikus üzeneteket amelyek a Aerotech.Hu rendszerein keresztül, de nem a Aerotech.Hu részére kerülnek feladásra, azonban a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően az erre feljogosított hatóságoknak hivatalos eljárás keretében ilyen jellegű birtokunkba jutott információkat is kötelesek vagyunk kiszolgáltatni. A felhasználó elfogadja, hogy a Aerotech.Hu szolgáltatásait semmilyen formában nem használja hirdetésre, reklámozásra, vagy konkrét termékek, szolgáltatások üzleti célból történő népszerűsítésére a Aerotech.Hu üzemeltetőinek előzetes írásbeli engedélye nélkül. Szavatosság és Jótállás kizárása. A JELEN OLDALAKON SZOLGÁLTATOTT ANYAGOK ÖNMAGUKBAN, JÓTÁLLÁS VAGY GARANCIA VÁLLALÁSA NÉLKÜL KERÜLNEK KÖZLÉSRE. A Aerotech.Hu ÉS A MEGJELENT ANYAGOK SZERZŐI KIFEJEZETTEN ELUTASÍTANAK BÁRMIFÉLE FELELŐSSÉGVÁLLALÁST EZEN ANYAGOKÉRT, IDEÉRTVE EGY ADOTT CÉLNAK VALÓ MEGFELELÉSSEL VAGY A SZELLEMI ALKOTÁSOKKAL KAPCSOLATOS FELELŐSSÉGET. A Aerotech.Hu nem garantálja, hogy a jelen Oldalakon található anyagok pontosak és teljesek. A Aerotech.Hu oldalain fellelhető anyagok esetenként lehetnek idejét múltak, amelyek felújítására és aktualizálására Kiadók kötelezettséget nem vállalnak. Jogok visszavonása. A Aerotech.Hu üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy visszavonják vagy megtagadják a hozzáférést a Aerotech.Hu bizonyos vagy akár összes szolgáltatásához olyan személyektől akik meggyőződésük szerint megsértik vagy megsérteni tervezik a felsorolt feltételeket vagy a megállapodás bármilyen más pontját. Egyéb rendelkezések. Kiadók jogosultak a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor módosítani. Ezért Felhasználók számára tanácsoljuk jelen oldalak időről időre történő ismételt áttanulmányozását, hogy mindig az időszerű, kötelező érvényű információk birtokában legyenek. A jelen Rendelkezések egyes szabályai az Aerotech.Hu egyes oldalain megjelenő helyi szabályozás pontjainak tekintetében ellentmondásos esetben érvényüket veszíthetik.