AeroTech
Az Albumok felület használatának szabályai
Az Albumok felület (a továbbiakban albumok felület) a felhasználók által készített, a polgári és katonai repüléshez kötődő képeknek és az azokkal kapcsolatos megnyilvánulások helye.
Az albumok felületre csak regisztrált tagok tölthetnek fel általuk készített képeket az általuk létrehozott albumokba, illetve írhatnak hozzászólásokat. A regisztrációhoz egy még nem foglalt felhasználói névre, jelszóra és egy működő e-mail címre van szükség. Az albumok felület használatának a feltétele az alábbiakban lévő szabályzat betartására


Szabályzat

Az albumok felület használata ingyenes. Az AeroTech.hu fenntartja a jogot az albumok felületen hirdetések elhelyezésére. Tilos olyan képek, hozzászólások elküldése, amely az albumok felület megjelenését vagy használhatóságát rombolja.

Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata. Az ilyen hozzászólásokat az üzemeltető törli.

Szigorúan tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

A felhasználónak az albumok felületen tilos hirdetést, reklámot közzétenni. Ilyen irányú igényekkel e-mailben az AeroTech.hu –hoz kell fordulni.

Az albumok felületre csak a polgári és a katonai repüléssel foglalkozó képeket szabad feltölteni, az egyéb irányúak törlésre kerülnek.

Az albumok felületre csak a fénykép szerzője tölthetik fel az adott fényképet. Ha az albumok felületen közzétett bármilyen anyaggal kapcsolatban a szerzői jog megsértése merül fel, azt töröljük.

A felhasználó a hozzászólás elküldésével lemond szerzői jogáról, melyet követően semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet az írt vélemény tartalmát illetően.

A felhasználó a kép elküldésével hozzájárul, hogy a kép az Aerotech.hu több oldalán is megjelenjen, nem feltétlenül a felhasználó által feltöltött méretben és minőségben. A felhasználó a kép elküldésével semmilyen anyagi, vagy más jellegű követeléssel nem élhet a képpel kapcsolatban.

Bár az üzemeltetés mindent megtesz annak érdekében, hogy az albumok felület mentes legyen a vulgáris szavaktól, kulturálatlan hozzászólásoktól, valótlan állításoktól, nem a szerzője által feltöltött képektől, illetve nem az albumok felület profiljába illeszkedő képektől, az AeroTech.hu az albumok felületre írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért, továbbá a feltöltött képekkel kapcsolatban nem vállal felelősséget. Ennek következtében az albumok felületen közölt esetleges téves adatokból származó károk miatt semmiféle módon nem vonható felelősségre.

Az Aerotech.Hu oldal üzemeltetőinek feladata az albumok felület szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő képek, hozzászólások törlése.

Bár az Aerotech.Hu oldal üzemeltetői arra törekszenek, hogy minden megengedhetetlen képet és üzenetet azonnal eltávolítsanak az albumok felületről, ez nem mindig valósítható meg. Az összes üzenet a felhasználók álláspontjait tükrözi, az AeroTech.hu nem vállal semmilyen felelősséget az üzenetek tartalmáért.

Tilos az albumok felületen található bejegyzések engedély nélküli utánközlése akár elektronikus, akár nyomtatott formában, bármilyen szöveges vagy képi információról legyen is szó.

Az AeroTech.hu. fenntartja a jogot az albumok felület használatának korlátozására, vagy az albumok felület megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják. Az albumok felület üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja az albumok felület szabályait, melyről itt, a szabályzatban ad tájékoztatást.


Az albumok felületre való képfeltöltéssel, vagy a képekhez történő hozzászólással elismered, hogy elolvastad és megértetted a fenti szabályokat és elfogadod az alkalmazásukat.